lukoil-banenr

Abarth Studio a dezvoltat un program de personalizare pentru automobilele Fiat

Cel mai important eveniment pe care îl va avea Abarth Studio la Paris Motor Show va fi lansarea programului de personalizare Fuori serie…

Pilot Autoexpert

Abarth programează mai multe noutăţi pentru Salonul Auto de la Paris, dintre care programul Fuori serie este cel mai important. Fuori serie este un program exclusivist de personalizare a modelelor Abarth, fiind concentrat pe detaliile dorite de clienţi. Modelele personalizate de Abarth Fuori serie vor dezvolta 180 CP şi vor purta sigla exclusivă ”695”. Toate modelele Abarth Fuori serie vor fi certificate de Abarth cu ajutorul unui document special, iar compania italiană va fi primul proprietar al automobilului.

Clienţii Abarth Fuori serie vor avea la dispoziţie o gamă exclusivistă de materiale şi nuanţe pentru a diferenţia modelele personalizate de modelele de serie. Totodată, aceste modele vor fi dotate cu sistemul audio JBL de la Harman, finisaje din fibră de carbon şi diverse elemente speciale. Noua divizie a Abarth nu a stat să aştepte prea multe ci a creat deja două versiuni speciale, Abarth 595 Turismo şi 595 Competizione. Fiecare dintre cele două versiuni are propriul său public. Audienţa primului model este concentrată pe confort şi individualitate, în timp ce un client de 595 Competizione doreşte sportivitate şi dinamism.

Comentarii