lukoil-banenr

ABT Sportsline nu se mulţumeşte cu un “simplu” Audi SQ5

Pilot Autoexpert

După ce Audi şi-a transformat crossoverul său Q5 într-un hot-crossover cu 313 CP şi la numit SQ5, cam toţi erau de părerea că este absolut suficient, şi nu ar cam avea ce să facă tunerii în cazul respectivului model. Dar, ABT Sportsline, o companie specializată în modificarea automobilelor de la Audi, vede lucrurile un pic mai altfel, şi decide să meargă şi mai departe cu programul lor de modificare, destinat în acest caz deja modelului SQ5.

Program care conţine un kit de motor destinat creşterei performanţelor până la 360 de cai putere şi 700 Nm, ceea ce la sigur că ar trebui să îmbunătăţească performanţele lui SQ5, despre care tunerul a decis la moment că e mai bine să nu le publice.

Nici latura estetică nu a fost trecută cu privirea, versiunea ABT primind jante noi (cu diametrul situat între 20 şi 22 inch), un spoiler frontal modificat împreună cu grila radiatorului, pasajele roţilor evazate şi o bară spate uşor revizuită. Iar pentru a contribui absolut profesionalist la îmbunătăţirea performanţelor, suspensia a fost coborâtă astfel încât să se obţină o perfecţionare a comportamentului hot-crossover-ului, jantele de 22 de inch ne transformându-se astfel într-un obstacol absolut în ceea ce priveşte primirea mult-respectatului confort în cazul unui model Audi pur sânge.

Comentarii