lukoil-banenr

AC Schnitzer a prezentat în cadrul campaniei TUNE IT! SAFE! un model BMW Seria 4 echipat pentru deservirea rolului de maşină de poliţie. Creaţia celor de la AC Schnitzer, creată pe baza unui BMW 428i, este automobilul oficial al campaniei TUNE IT! SAFE! iniţiată în Germania de Poliţie împreună cu Ministerul Federal al Transporturilor, Construcţiei şi Dezvoltării Drumurilor.

Pilot Autoexpert

Alături de însemnele poliției, coupé-ul a primit şi o supradoză de putere şi dezvoltă acum 294 CP şi un cuplu maxim de 420 Nm. Aceste performanţe îi permit Seriei 4 să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5,7 secunde şi să atingă o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h.

Noua creație AC Schnitzer se evidenţiază și printr-un set de jante de aliaj de 21 de inch, încălţate în anvelope Hankook Ventus S1evo, o suspensie sport ajustabilă şi un kit aerodinamic de caroserie.

Campania TUNE IT! SAFE! demarată în Germania sub sloganul „Only serious and safe tuning will bring the driving fun you want” presupune ca în fiecare an Asociaţia Germană a Tunerilor Auto (VDAT) să lanseze un concept special.

 

 

 

 

 

Comentarii