lukoil-banenr

Atelierul german de tuning, AC Schnitzer, care anul acesta aniversează 30 de ani de activitate, a pus mâna și pe cel mai nou BMW seria 5 în caroseria G30. Mai jos vedeți cu ce ofertă vin germanii.

Pilot Autoexpert

Specialiștii din Aachen au pregătit o serie de modificări atât pe interior cât și pe exterior, care să pună în valoare caracterul sport al acestui model. Pachetul de tuning include bara față restilizată, noi praguri laterale, un difuzor spate impresionant, splitterul pentru spoilerul față, un eleron pentru capota portbagaj la sedan, dar și un spoiler pe hayon (portiera cinci) pentru touring. Ambele tipuri de caroserii pot primi capace pentru oglinzile retrovizoare fabricate din fibră de carbon.

Pe partea tehnică a automobilului sunt notabile upgrade-uri doar pentru două motorizări din gama bavarezilor, cele cu indexul 540i și 530d. Varianta benzinară de 3.0 litri volu, a ajuns să dezvolte 400 CP de la cei 340 oferiți în stoc. Motorul diesel însă bucură acum cu un total de 315 CP, un plus de 50 CP față de versiunea de uzină.

În ce privește habitaclul, aici clienților li se oferă covorașe stilizate, inscripţii şi logo-ul AC Schnitzer pe rotiţa iDrive şi în meniul principal al sistemului de infotainment, plus pedalierul din aluminiu. Nici prea mult nici prea puţin.

Încheie lista de modificări evacuarea, fabricată din inox şi disponibilă în două variante, cu flanșele cromate sau negru mat.
Cei de la AC Schnitzer nu uită nici de proprietarii modelelor 520d, 530i, M550i și le promite că în scurt timp vor veni cu îmbunătățiri și pentru ei.

Comentarii