lukoil-banenr

Accesorii R-Line pentru Volkswagen Golf Mk7

Noul Volkswagen Golf poate fi comandat în compania unui pachet exterior R-Line, ce aduce cu sine un plus de agresivitate şi sportivitate. Respectiv, viitorii clienţi ai celei de-a şaptea generaţii a hatchback-ului din Wolfsburg vor primi în schimbul unei sume de 995 euro (preţ caracteristic versiunii Highline) sau 1.180 euro (pret caracteristic variantei Comfortline) prelungiri pentru spoilerele faţă / spate, praguri laterale restilizate, grila frontală finisată în negru, faruri de ceaţă şi evacuare dublă.

Noul Volkswagen Golf mai poate fi accesorizat şi cu un pachet interior dezvoltat de aceeaşi divizie R Gmbh, care propune scaune sport în două culori, volan multifuncţional cu design în trei spiţe, cusături de culoare gri plus numeroase logo-uri R. Pentru aceste modificări clienţii vor trebui să achite preţuri care pornesc de la 640 euro pentru versiunea Highline, respectiv 945 euro pentru varianta Comfortline.

Divizia R Gmbh nu se opreşte aici şi oferă o listă cu îmbunătăţiri ce vizează şi aspectul tehnic, cel de-al treilea pachet R-Line propus de compania auto germană oferind contra unei sume de 430 euro o suspensie sport, plus un sistem de direcţie progresivă.

Alături de aceste trei pachete, departamentul Volkswagen R GmbH mai pune la dispoziţia cumpărătorilor noului Golf VII şi jante din aliaj cu design Salvador, cu dimensiuni de 17 sau 18 inch.

Comentarii