lukoil-banenr

Accesorii R-Line pentru Volkswagen Golf Mk7

Noul Volkswagen Golf poate fi comandat în compania unui pachet exterior R-Line, ce aduce cu sine un plus de agresivitate şi sportivitate. Respectiv, viitorii clienţi ai celei de-a şaptea generaţii a hatchback-ului din Wolfsburg vor primi în schimbul unei sume de 995 euro (preţ caracteristic versiunii Highline) sau 1.180 euro (pret caracteristic variantei Comfortline) prelungiri pentru spoilerele faţă / spate, praguri laterale restilizate, grila frontală finisată în negru, faruri de ceaţă şi evacuare dublă.

Pilot Autoexpert

Noul Volkswagen Golf mai poate fi accesorizat şi cu un pachet interior dezvoltat de aceeaşi divizie R Gmbh, care propune scaune sport în două culori, volan multifuncţional cu design în trei spiţe, cusături de culoare gri plus numeroase logo-uri R. Pentru aceste modificări clienţii vor trebui să achite preţuri care pornesc de la 640 euro pentru versiunea Highline, respectiv 945 euro pentru varianta Comfortline.

Divizia R Gmbh nu se opreşte aici şi oferă o listă cu îmbunătăţiri ce vizează şi aspectul tehnic, cel de-al treilea pachet R-Line propus de compania auto germană oferind contra unei sume de 430 euro o suspensie sport, plus un sistem de direcţie progresivă.

Alături de aceste trei pachete, departamentul Volkswagen R GmbH mai pune la dispoziţia cumpărătorilor noului Golf VII şi jante din aliaj cu design Salvador, cu dimensiuni de 17 sau 18 inch.

Comentarii