lukoil-banenr

Un teribil accident în lanţ a avut loc sâmbăta trecută, în raza localităţii Senozece, la câţiva kilometri de capitala Sloveniei, Ljubljana. Printre maşinile care s-au facut zob în condiţii de ceaţă deasă sunt numeroase autoturisme, câteva autotrenuri şi chiar şi un autobuz, scrie presa română oradetimis.oradestiri.ro.

Pilot Autoexpert

Imediat după accident, şoseaua rapidă care face legătura cu coasta Adriaticii a fost închisă pe un termen nedeterminat. Printre răniţi s-ar afla două persoane, cu dublă cetăţenie, română şi italiană. Una dintre victime este internată la spital, în timp ce alta a decedat la faţa locului.

Ministerul Afacerilor Externe al României a anunţat că „Ambasada României în Slovenia a fost informată de către autorităţile locale cu privire la producerea, în data de 30 ianuarie 2016, a unui accident rutier în lanţ, soldat cu mai multe victime. În urma accidentului a fost rănită o persoană cu dublă cetăţenie română/italiană, iar o altă persoană tot cu dublă cetăţenie, respectiv română/italiană, a decedat. Potrivit primelor informaţii furnizate de către Spitalul Universitar Ljubljana, starea de sănătate a pacientului rănit este stabilă, viaţa sa nu este în pericol şi, foarte probabil, va putea fi externat în următoarele zile”.

sursa: oradetimis.oradestiri.ro

Comentarii