lukoil-banenr

O persoană a ajuns în stare de comă la spital, după ce mașina cu care se deplasa a fost implicată într-un accident în lanț. Accidentul a avut loc în această după amiază, în jurul orei 17:00, pe strada Calea ieșilor din sectorul Buiucani al capitalei.

Pilot Autoexpert

Potrivit poliției în accident au fost implicate trei automobile. Din fericire nu există victime printre pasageri, însă o persoană a fost preluată de ambulanţă şi transportată de urgenţă, fiind în stare de comă. Alte două persoane s-au ales cu fracturi grave.

Un alt accident grav avut loc astăzi la orele 13:37 în apropierea satului Nicolaevca, raionul Sîngerei. Aici s-a produs un accident rutier cu implicarea a două automobile, unul de model „Mercedes-Benz Sprinter” și un SUV „Toyota Land Cruiser”. Imediat la faţa locului au fost îndreptate două echipaje SMURD și o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 2 Bălți.

S-a stabilit că în automobilul „Mercedes” se afla doar şoferul în vârstă de 33 ani, iar în „Toyota” 3 persoane. Celor doi șoferi și unuia din pasageri le-a fost acordat primul ajutor medical de către echipele SMURD, fiind transportați ulterior la spitalul municipal Bălţi. Echipa de salvatori a asigurat paza antiincendiară deconectând clemele acumulatoarelor autoturismelor, pentru a preveni izbucnirea incendiilor. Toate circumstanțele sânt cercetate de către organele de drept.

Comentarii