lukoil-banenr

Accident la Nürburgring

Nu vezi prea des o maşină de poliţie pe circuitul de la Nürburgring, dar prezenţa ei se justifică în momentul în care sunt avariate opt maşini. Despre ce modele este vorba? Păi să le luăm pe rând: un BMW Seria 3 E30, un BMW Seria 3 E36, un BMW M3 E92, un Chevrolet Corvette Z06, două Opel Speedster, un Porsche 911 (964) şi o maşină oficială, adică un BMW M3 Nürburgring Taxi.

Pilot Autoexpert

Şoferii maşinilor implicate în accident au venit din diverse ţări din Europa şi potrivit cercetărilor poliţiei, evenimentul s-a petrecut în două faze. Astfel, primul accident s-a produs într-o zonă în care se desfăşurau nişte construcţii, iar viteza maximă era limitată la 50 km/h. Unul dintre şoferi s-a apropiat de punctul respectiv cu o viteză care nu i-a mai permis să oprească în siguranţă şi a lovit un autoturism în partea sapte, după care a pierdut aderenţa şi a fost lovit de alte două maşini.

În faza următoare, alte maşini – printre care şi BMW M3 Nürburgring Taxi – s-au apropiat, au încetinit, dar nu suficient pentru a fi evitată o coliziune în lanţ. Din fericire, toate persoanele implicate în accident au scăpat cu viaţă. Poliţia a estimat pagubele la aproximativ 100.000 de Euro.

Comentarii