lukoil-banenr

Accidentele se ţin lanţ în capitală. Un automobil DACIA s-a răsturnat, şi a derapat câțiva metri cu roțile în sus lovind un alt BMW parcat pe acostament lângă Ambasada Franței din Republica Moldova, după ce un taximetrist nu i-a acordat prioritate.

Pilot Autoexpert

Întâmplarea a avut loc în această după-miază, în jurul orei, 16:00, la intersecția străzii Vlaicu Pârcălab cu Strada Alexandru Bernardazzi din sectorul centru al capitalei. Contactată telefonic, Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcției de Poliție a Municipiului chișinău, a declarat pentru a Autoexpert.md, că la volanul automobilului Dacia, care s-a răsturnat se afla un șofer în vârstă de 30 de ani, acesta se deplasa regulamentar pe strada Vlaicu |Pârcălab.

Taximetristul, la volanul unui alt automobil DACIA, se deplasa pe strada Bernardazzi. Preliminar s-a stabilit că vinovat de accident s-ar face taximetristul, pentru că nu a acordat prioritate. În urma impactului dintre cele două Dacii, una s-a răsturnat și s-a lovit într-un BMW al unui angajat al Ambasadei Franței.

Potrivit regulamentului circulaţiei rutiere, şoferul vinovat riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1000 de lei și 6 puncte de penalizare, a mai precizat Stati.

Comentarii