lukoil-banenr

Visezi la un BMW i8 însă nu dispui de suma necesară de bani? Iată că acum ai o ocazie unică de a deveni proprietarul acestui hypercar german la un preţ foarte şi foarte redus! Cum este posibil? Păi…este puţin incendiat. 

Pilot Autoexpert

Iar cuvântul puţin îmbracă dimensiuni diferite, în viziuni diferite. Acest puţin a redus cam 80% din preţul de uzină al maşinii, iar BMW-ul i8 din imagini ajunge astfel să coste numai 13.000 de dolari! Exact, poţi achiziţiona un BMW i8 carbonizat la un super preţ de numai câteva mii de USD. Nu ştim dacă suma cerută este condiţionată de parcursul mic de peste 5.000 de kilometri, ori de „culoarea” unicată a acestuia (în trecut era un KRISTALLWEISS PERLEFF), cert este că ţi se oferă o grămadă de piese arse în schimbul unei sume de bani reale 😀

Proprietarul, un om onest şi încrezut în reuşita sa, a ţinut să afişeze în anunţ chiar şi VIN cod-ul maşinii, pentru a le oferi potenţialilor clienţi toată informaţia necesară acestora. La dorinţă hypercarul poate fi dezmembrat, urmând să plăteşti 6.800 USD, pentru motorul twin-turbo în trei cilindri B38K15T sau 2.200 USD pentru transmisie. Ca o sugestie, ai putea utiliza şi scheletul din fibră de carbon pentru propriul proiect, ori sistemul de frâne, jantele, sau motorul electric.

Să fie oare o afacere bună?

BMW-i8-abgebrannt-09

BMW-i8-abgebrannt-10

BMW-i8-abgebrannt-11

BMW-i8-abgebrannt-12

BMW-i8-abgebrannt-13

bmw-i8-burnt-2

bmw-i8-burnt-5

bmw-i8-burnt-6

bmw-i8-burnt-7

Comentarii