lukoil-banenr

Activiştii StopHam Moldova au lansat în urmă cu ceva timp, un nou episod video, în care invită toţi cetăţenii şi în special locuitorii capitalei,să treacă la acţiuni. În lupta cu şoferii care încalcă grosolan regulamentul circulaţiei rutiere, poate exista o singură metodă, cea legală, iar potrivit lor, este de datoria noastră să o aplicăm. 

Pilot Autoexpert

Cu toate că mulţi exclamă într-un glas, că îşi doresc o capitală şi un oraş european, până şi primarul care „salvează” oamenii pe panourile publicitare instalate de fratele acestuia, totuşi mai puţini sunt cei care recurg cu adevărat şi la fapte. O categorie aparte sunt şoferii, care preferă să parcheze maşinile pe trotuare, oriunde le convine, fără să fie deranjaţi de faptul că încalcă nu doar RCR, dar şi legile bunului simţ. În loc să achite 5 lei la o parcare amenajată, moldovenii îşi abandonează maşinile la margina drumului, căţărate pe bordure, pe scări, treceri de pietoni, oriunde le este mai comod.

Că na, aşa e firea moldoveanului, veşnic grăbit, nu cumva să meargă câţiva metri pe jos! Iată că anume acest tip de comportament şi a dat naştere unei mişcări sociale cum este comunitate StopHam Moldova.

Comentarii