lukoil-banenr

Ford anunţă lansarea unei noi aplicaţii care Mustang Customizer, care va permite viitorilor clienţi să analizeze în detaliu noua achiziţie. Autorii softului au dat asigurări că vizitatorii vor putea previzualiza maşina din orice unghi, cu fiecare opţiune aleasă. 

Pilot Autoexpert

Aplicaţia poate fi donwnloadată direct pe telefon sau tabletă şi este disponibilă în Google Play Store dar şi Apple App Store. De menţionat că versiunea de soft a fost modificată şi îmbunătăţită, iar astfel utilizatorii nu vor mai avea parte de surprize neplăcute. Aşadar, dacă eşti fan Ford Mustang, noua jucărie este tot ce ai nevoie pentru a-ţi vedea visul la un pas de a deveni realitate!

Începând de la opţiuni şi terminând cu nuanţe de vopsea, spoilere, difuzoare, bodykit-uri, jante sau eleroane, Mustang Customizer ţi le oferă pe toate! Indiferent că o faci din simplă joacă, sau depui tot sufletul în customizarea unui Mustang, fiecare exemplar virtual va fi salvat în baza de date a dealerului oficial, iar în cazul în care există şi în realitate un asemenea model ce corespunde criteriilor selectate, vei afla imediat unde se află acesta.

Şi pentru ca să îţi poţi imagina, cum ar putea arăta un Ford Mustang modelat după gusturile tale şi parcat în faţa casei, americanii şi-au propus ca în viitorul apropiat să lanseze o nouă versiune a aplicaţiei, ce îţi va plasa maşina virtuală oriunde în lume, prin intermediul Google Street View!

Good job Ford!

Ford-Mustang-customizer-3

Ford-Mustang-customizer-2

Ford-Mustang-customizer-1

Comentarii