lukoil-banenr

Advanced Tourer Concept este viitorul Subaru Legacy

Pentru Salonul Auto de la Tokyo, Subaru pregăteşte un concept hibrid care va înfăţişa viitoarea generaţie a break-ului Legacy. Noul model a fost denumit Advanced Tourer Concept şi va fi expus alături de coupé-ul Subaru BRZ.

Pilot Autoexpert

La exterior, Subaru Advanced Tourer Concept are un aspect mai agresiv în comparaţie cu actuala generaţie. Maşina a fost desenată pornindu-se de la tema Subaru „Confidence in Motion”. Pe lângă formele proaspete, care ne arată noul limbaj de design folosit de japonezi, Advanced Tourer Concept vrea să arate mişto, dar să fie şi practic.

Interiorul va fi îmbrăcat în piele, garnisit cu inserţii din aluminiu şi va avea un acoperiş panoramic, dar rămâne de văzut dacă versiunea de producţie va beneficia de monitorul inclus în volan.

De asemenea, nu ştim dacă ideea de „Revolutionary Sports Tourer” i se potriveşte, dar ştim că sub capotă, Advanced Tourer Concept va avea un motor boxer de 1.6 litri, care va lucra împreună cu un motor electric. Cu ajutorul transmisiei Lineartronic CVT, energia va ajunge la sistemul de tracţiune integrală Symmetrical All-Wheel Drive.

Sursa: TOPGEAR

Comentarii