Foto: Facebook, Alex Filioglo
lukoil-banenr

Dacă nu e una e alta! Ai scăpat cu bine de inundaţii, ai înghiţit în sec când ştiai că vine grindina spre capitală şi după ce te-ai văzut scăpat de toate, credeai că s-a sfârşit. Dar nu! Acum trebuie să te păzeşti şi de abrorii uscaţi de caniculă, ale căror ramuri rămase fără vlagă se rup şi cad peste automobilele parcate!

Pilot Autoexpert

Aşa şi-a aflat ghinionul şi proprietarul unui Lexus RX, care şi-a parcat maşina pe strada 31 August 1989 din Chişinău. Din păcate, creanga desprinsă de trunchi, avea dimensiuni şi o greutate destul de mare pentru a cauza daune considerabile suv-ului de producţie niponă. Şi culmea, acest lucru se întâmplă după ce mai multe străzi din capitală au fost curăţate de angajaţii Spaţii Verzi!

Pesemne că din lipsa de personal angajat, cei de la S.V. nu au reuşit să taie chiar toţi copacii uscaţi, unul dintre aceştia fiind chiar în centrul vechi al oraşului.

Am vrea să venim cu o recomandare, să aveţi grijă unde parcaţi maşina, dar, cu regret, şi aşa nu prea ai unde, darămite să te mai şi alinţi.

Comentarii