lukoil-banenr

NU, noi nu te îndemnăm să încalci intenţionat linia marcajului rutier aplicat pe drumurile publice. Nici într-un caz! Doar că, dacă tot s-a întâmplat, atunci trebuie să ştii că nu vei fi sancţionat! Care este motivul poţi afla mai jos. 

FLYONE

În condiţiile de iarnă, Centrul Unic de Monitorizare şi Control nu aplică amenzi pentru încălcarea liniei de marcaj rutier! Mai mult de atât, aşa cum acesta este şi mai puţin vizibil, procedura de documentare pentru astfel de cazuri a fost încetată şi va fi repornită doar atunci când va fi reînoit şi marcajul rutier, a declarat Dan Chiriţă, şef Centrul de Monitorizare a Traficului Rutier

diselok

Există şi alte situaţii când şoferii se văd nevoiţi să încalce delimitările marcajului pentru a face posibilă deplasarea. Se întâmplă şi atunci când din cauza maşinilor parcate neregulamentar, singura modalitate de a vira în direcţia necesară se face prin încălcarea marcajului rutier.

«Într-adevăr sînt maşini parcate pe bandă pînă la capătul intersecţiei, ceea ce face imposibilă virarea la stânga sau la dreapta”, a mai adăugat Dan Chiriţă.

Comentarii