lukoil-banenr

De la apariţia primilor EV-uri lansate în producţia de serie, o bună parte din automobilişti şi-au pus o singură întrebare, ce faci dacă nu mai ai curent electric în baterii, iar prin apropiere nu ai nici o priză?!

Pilot Autoexpert

Şi este firesc să te întrebi! Nu găseşti oriunde priză electrică, cu atât mai mult una de tensiune înaltă, ca să nu mai spunem că puţini vor dori să împartă factura de curent electric cu maşina ta. Iar atunci soluţiile sunt practic limitate. În mod normal, ar trebui să apelezi la o companie care se ocupă cu tractarea automobilelor defecte, sau mai simplu, să chemi un auto evacuator, care să îţi transporte OZN-ul către cea mai apropiată staţie de alimentare cu curent electric (sau priză).

Acest scenariu ar putea avea loc oriunde în lume, şi prin urmare ar implica aceeaşi soluţionare a problemei, aşa cum este descrisă mai sus. Însă nu în Rusia! Aici lucrurile funcţionează altfel, ca şi logica de fapt.

Proprietarul acestui model Tesla Model S a apelat la un camionagiu, care să îl tracteze, iar astfel, fiind puse în funcţiune motoarele electrice, acestea vor genera curent electric pentru a reîncărca bateriile! Mai mult, potrivit autorului acestui videoclip, prin această metodă, are loc o reîncărcare mult mai eficientă, cam de 20 de ori mai rapidă!

Interesantă ar fi reacţia oficială a celor de la Tesla 😀

Comentarii