lukoil-banenr

Al doilea facelift pentru Renault Koleos

Pilot Autoexpert

Renault Koleos a primit un nou facelift, lansat la Salonul Auto de la Buenos Aires. Alături de o parte frontală inspirată din cea a noului Clio, sistemul R-Link şi un nou model de jante din aliaj, Koleos a primit şi o nouă nuanţă de caroserie – Ebony Brown.

Acest facelift poate fi observat uşor datorită grilei faţă în formă de „V”, cu o siglă masivă Renault în centru. Blocurile optice au fost restilizate subtil, iar bara faţă prezintă şi ea o serie de modificări. Posteriorul lui Koleos nu a fost schimbat deloc odată cu această restilizare, acesta păstrând aspectul lansat odată cu facelift-ul aplicat în 2011.

La interior, Koleos are o serie de ornamente noi, poate fi comandat cu tapiţerie din piele care să se asorteze cu noua nuanţă exterioară şi beneficiază de sistemul multimedia R-Link.

La capitolul tehnologie, SUV-ul celor de la Renault are acum şi un sistem de monitorizare a unghiului mort, care avertizează şoferul de un impact iminent cu un vehicul aflat în spaţiul respectiv. Lista de dotări include şi cameră video pentru marşarier, acces fără cheie, asistenţă la coborârea şi urcarea pantelor, sistem audio Bose şi altele.

Renault nu a schimbat motorizările lui Koleos odată cu facelift-ul, gama păstrând dCi-urile de 2.0 litri care ofereau 150, respectiv 175 CP, în funcţie de transmisia aleasă.

Comentarii