lukoil-banenr

Alfa Romeo 4C – ediţia de lansare

Alfa Romeo 4C beneficiază de expertiza italienilor acumulată prin dezvoltarea modelului Alfa Romeo 8C Competizione.

Pilot Autoexpert

Bazată pe conceptul cu acelaşi nume prezentat tot la Geneva în urmă cu doi ani, Alfa Romeo 4C îşi datorează aspectul exterior designerilor de la Alfa Romeo Style Centre: caroseria măsoară puţin sub patru metri lungime şi doi metri lăţime. Interiorul a suferit un implant masiv de fibră de carbon.

Afla Romeo 4C va avea instalat un propulsor turbo din aluminiu, în patru cilindri, care vine cu o cilindree de 1.750 cmc, capabil să ofere maximum 240 CP, şi va fi cuplat cu o transmisie TCT cu dublu ambreiaj. Automobilul este capabil să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 4,5 secunde, iar viteza de top este limitată electronic la 250 km/h.

Alături de supercarul 4C obişnuit, Alfa Romeo prezintă la Geneva şi ediţia numită Launch Edition, scopul căreia este să ademenească mai mulţi vizitatori ai expoziţiei prin micele nuanţe care îl deosebesc de versiunea standartă şi vor fi prezente la primele exemplare. Startul vânzărilor este programat pentru luna septembrie 2013 la un preţ de pornire de 60.000 de euro.

Comentarii