lukoil-banenr

Alfa Romeo 4C Spider urmează să fie prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit dar iată că, jurnaliștii au reușit să o surprindă cu foarte puţin timp înainte de eveniment, chiar dacă producătorul ascundea mașina de ochii lumii. De vină este spotul de publicitate care se filma în Spania!

FLYONE

Reieșind din poze observăm că mașina are o caroserie tip Targa, finalele ţevilor de eşapament schimbate, noi blocuri optice și un difuzor de dimensiuni mici. Sub capotă se va regăsi același motor de 1,7 litri volum aspirat de o turbină, care generează 240 de cai putere.

diselok

161130.6694

Acesta va fi agregat la o cutie de viteze robotizată cu dublu-ambreiaj. În ciuda performanţelor nu foarte impresionante, sportiva italienilor reuşeşte să impresioneze cu un sprint de la zero la prima suntă în numai 4,5 secunde în timp ce viteza maximă este limitată la valoarea de 250 km/h.

Amintim că în 2013, Alfa Romeo 4C a stabilit un nou record pe Nurburgring pentru mașinile cu a căror putere nu depășește 250 CP, aceasta având nevoie de numai 8 minute și 4 secunde pentru a încheia un tur pe circuit. Astfel, Alfa Romeo 4C a reușit să fie mai rapidă decât Porsche Cayman S și Audi R8!

Comentarii