lukoil-banenr

Alfa Romeo 4C Concept – primeste o noua culoare

In loc sa dezvaluie mult-asteptata versiune de productie, italienii de la Alfa Romeo vor sosi luna viitoare la Frankfurt Motor Show 2011 cu o noua varianta a concept car-ului 4C. Ca sa fim mai expliciti, diferenta dintre cele doua modele concept – cel prezentat la Geneva 2011 si cel ce va fi prezentat la Frankfurt 2011, va fi data doar de nuanta caroseriei. Nimic mai mult, nimic mai putin.

Pilot Autoexpert

Un design capabil sa starneasca emotii puternice, o tehnologie de ultima ora, un comportament rutier exemplar, valori combinate cu o placere nebanuita a condusului si eficienta maxima. Acestea sunt principalele caracteristici ale supercarului compact Alfa Romeo 4C Concept – dezvaluit in premiera mondiala in primavara acestui an la Geneva Motor Show 2011, ce urmeaza a sosi luna viitoare la Frankfurt Motor Show intr-o noua versiune. O noua versiune ce difera fata de actuala varianta doar prin culoarea caroseriei.

Cea de-a doua versiune a conceptului Alfa Romeo 4C va beneficia in continuare de acelasi propulsor 1750 turbo, amplasat central, ce produce undeva in jurul a 200 CP. Performantele raman momentan un mister, insa ne putem astepta la o acceleratie de la 0 la 100 km/h in fix cinci secunde – valoare datorata si performantei transmisii Alfa TCT cu dublu-ambreiaj.

Detaliile oficiale se opresc aici, ar fi cazul ca italienii sa soseasca odata cu versiunea de serie a acestui spectaculos concept! – in cazul in care nu se va schimba nimic, lansarea va avea loc abia peste doi ani, in 2013.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPROMO AutoExpert toamna 2011
Articolul următorCamioane US Army