lukoil-banenr

Alfa Romeo anunţă lansarea supercarului 4C Competizione

Pilot Autoexpert

Anul care vine este unul important pentru Alfa Romeo – brandul italian aflat în plin proces de resuscitare. Subsidiarul Fiat va încerca să revină în atenţia pasionaţilor de automobile exotice cu versiunea de serie a mult aşteptatului model 4C Competizione.

Anticipată de conceptul cu acelaşi nume, sportiva este anunţată de un teaser oficial, publicat de italieni în mijlocul sărbătorilor de iarnă. Imaginea nu face decât să confirme debutul modelului în anul care vine, dezvăluind totodată şi un posibil design de jante pentru viitorul 4C. Sloganul folosit de italieni este următorul: ”Profeţia Alfa Romeo pentru 2013 nu va dezamăgi. Pregătiţi-vă pentru automobilul care îl va depăşi pe oricare altul”.

Italienii nu au vrut să ofere detalii despre ceea ce se va afla sub capota lui 4C Competizione, însă surse neoficiale vorbesc despre un motor pe benzină, de 1.8 litri şi 230 de cai putere, popular deja în gama italienilor. Rămâne doar să aşteptăm momentul când vor apărea mult mai multe detalii, printre care şi primele imagini cu versiunea finală a designului noului supercar Alfa Romeo.

Comentarii