lukoil-banenr

Se pare că piaţa americană devine din ce în ce mai atractivă pentru constructorii de automobile europeni, chiar şi pentru Alfa Romeo, marcă exotică pentru SUA. CEO Alfa Romeo pentru SUA, Harald Wester, a declarat în cadrul salonului auto de la Los Angeles că în 2015 marca italiană va lansa un nou sedan de clasă medie. Nu au fost divulgate careva detalii tehnice sau cum va fi numită maşina dar a dat de înţeles că nu vor folosi numele Giulia.

FLYONE

Alfa-Romeo-Giulia-rendering-1_resize

diselok

Surse anonime din cadrul companiei au declarat că noul sedan va avea dimensiuni medii şi va fi poziţionat între BMW Seria 3 şi BMW Seria 5. Proiect-ul are numele de cod 952 şi va fi un succesor pentru Alfa Romeo 159 care a fost scoasă din producţie încă în 2011.

Alfa are planuri măreţe pentru viitor, pe lîngă acest sedan, italienii îşi doresc să mai scoată pe piaţă încă 7 modele noi. CEO grupului Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne a declarat că acest lucru se va întâmpla pînă în anul 2018 şi face parte din planurile de dezvoltare care presupun o creştere a vânzărilor pînă la 400.000 unităţi. Dacă ar fi să ţinem cont de faptul că astăzi Alfa Romeo produce doar 74.000 de maşini, planurile sunt chiar ambiţioase.

Cât despre sedan, cei de la Alfa au declarat că acesta va fi un model strategic de la care italienii aşteaptă vânzări de 150.000 unităţi anual şi va fi un model cheie pentru relansarea brand-ului în America de Nord.

Alfa-Romeo-Giulia-rendering-2_resize

Alfa-Romeo-Giulia-rendering-3_resize

Alfa-Romeo-Giulia-rendering-4_resize

Comentarii