lukoil-banenr

Alfa Romeo MiTo SBK Limited Edition

Alfa Romeo MiTo va debuta cu două ediţii speciale la Salonul Auto de la Paris. Modelul va fi oferit în versiunile SBK Limited Edition şi Superbike Special Series. Ambele ediţii marchează sponsorizarea campionatului Superbike şi obţin elemente speciale. Ediţia SBK este oferită în doar 200 de exemplare, toate sunt echipate cu motorul MultiAir de 1.4 litri şi 170 CP. Clienţii pot alege doar între culorile negru şi roşu, în timp ce plafonul poate fi negru, roşu sau alb. De la grila faţă până la montantul C este trasată o linie care diferenţiază aceste modele de restul gamei MiTo.

Pilot Autoexpert

MiTo SBK Limited Edition are şi un pachet aerodinamic în standard, alături de jante din titaniu cu diametrul de 18 inch. Interiorul prezintă numeroase accesorii dedicate, cum ar fi scaunele Sabelt cu elemente din fibră de carbon şi şezut îmbrăcat în Alcantara şi cusăturii roşii. Maneta schimbătorului de viteze şi volanul sunt şi ele îmbrăcate în Alcantara şi au cusături roşii, iar bordul are o placă numerotată care îi denotă raritatea. Motorul de 170 CP îi asigură lui MiTo SBK Limited Edition un timp 0-100 km/h de aproape şapte secunde şi un consum mediu de 4.8 litri la sută.

A doua ediţie specială a lui MiTo este Superbike Special Series, oferită împreună cu aproape toate motorizările din gamă. Excepţie sunt unităţile 1.4 de 70 CP şi 1.4 de 170 CP. Modelul preia o serie din elementele versiunii Limited Edition şi va costa mai puţin, deoarece nivelul de putere este mai redus, iar producţia nu este limitată la un număr de unităţi. Spre exemplu, jantele standard sunt din aliaj şi au diametrul de 16 inch. Evacuarea este placată cu crom, iar capacele oglinzilor sunt vopsite în nuanţa titaniului. Caroseria prezintă o serie de logo-uri „SBK”. Clienţii vor putea alege între negru, roşu, albastru şi alb pentru caroserie, în timp ce plafonul poate fi negru, roşu sau alb.

Interiorul lui MiTo Superbike Special Series prezintă tetiere cu logo-ul „SBK”, bord negru „carbonlook”, climatizare cu reglare manuală, radio-CD cu MP3 şi volan îmbrăcat în piele. Opţional, clienţii vor putea comanda jante din aliaj de 17 sau de 18 inch, pedalier sport, stickere „SBK Limited Edition”, un set de praguri laterale, difuzor de aer sport şi etriere vopsite în roşu.

Comentarii