lukoil-banenr

Alfa Romeo MiTo va primi un succesor în 2016

Conform americanilor de la „Car&Driver”, Alfa Romeo MiTo va primi un înlocuitor în 2016. Jurnaliştii de la publicaţia respectivă spun că subcompacta italiană va fi oferită în mai multe versiuni de caroserie, iar una dintre acestea va fi un crossover. Alfa Romeo vrea să-şi crească radical vânzările cu noul MiTo, ceea ce explică dorinţa constructorului italian de a crea mai multe versiuni ale acestuia în vederea atragerii unui public numeros. Punctul forte al noului MiTo va fi platforma lui Fiat 500L, capabilă să suporte atât versiuni cu tracţiune faţă, cât și versiuni cu tracţiune integrală.

Pilot Autoexpert

Însă aceasta nu e tot – există mai multe ipoteze care vizează noua generaţie a lui MiTo: este luată în considerare atât o evoluţie a generaţiei actuale, cât şi transformarea sa într-un crossover. Şi asta nu e tot – există posibilitatea ca MiTo să devină chiar o sub-gamă cu mai multe versiuni de caroserie.

În plan thnic, potrivit surselor citate de publicaţia americană, MiTo va primi motorizări noi, mai economice şi mai performante, iar pentru a beneficia la maximum de noua investiţie, oficialii Alfa Romeo ar putea să apară cu noul MiTo şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii.

Comentarii