lukoil-banenr

Mergi la Petricani 20 şi bucură-te de cele mai performante tehnologii germane pe care ţi le oferă CarWash Outdor de la EHRLE. Spălătorie care reprizintă o noutate absolută pentru Republica Moldova!

FLYONE

IMG_7464_resize

diselok

Ai parte de cele mai moderne şi inofensive consumabile pentru maşina ta, dar şi de posibilitatea de a economisi timp, ceea ce este un lucru foarte important. Şi nu trebuie să aştepţi o veșnicie ca cineva să ţi-o șteargă după spălare – procesul are loc de la sine datorită tehnologiilor şi calităţii consumabilelor folosite.

IMG_7375_resize

Şi nu contează dacă îţi speli maşina vara sau iarna – dotarea tehnică impresionantă anulează dezavantajul perioadei reci a anului.

Ce trebuie să faci? Să-ţi speli maşina așa cum ştii şi vrei, şi o faci rapid. Totul începe de la fisa de 10 lei procurată, dar mai departe depinde de tine. Procesul complet include 4 faze:

1.  Spălarea cu detergent cu microparticule.
2.  Clătirea cu apă curată.
3.  Protecţia suprafeţei maşinii cu ceară fierbinte.
4.  Clătirea, uscarea şi lustruirea cu apă demineralizată trecută prin ozmoză, un lichid uscător special care oferă luciu vopselei maşinii şi împrăştie apa graţie stratului de protecţie – suplimentul de uscare superfinish.

CarWash Outdor de la EHRLE este un proces computerizat, dirijat şi monitorizat din Germania. Sistemul este automat şi reglează singur regimul de funcţionare şi temperatura apei în funcţie de temperatura aerului. Podelele sunt încălzite iar utilajul funcţionează până la -28 de grade Celsius.

Ne integrăm în Europa? Ce ziceţi? Începem cu EHRLE…

IMG_7376_resize

IMG_7378_resize

IMG_7386_resize

IMG_7391_resize

IMG_7392_resize

IMG_7394_resize

IMG_7404_resize

IMG_7408_resize

IMG_7442_resize

IMG_7447_resize

IMG_7448_resize

IMG_7452_resize

IMG_7460_resize

 

Comentarii