lukoil-banenr

Amarok R-Style Concept: power pick-up!

Pilot Autoexpert

Volkswagen a publicat și fotografiile oficiale ale conceptului bazat pe Amarok pe care grupul german îl prezintă la Festivalul Wörthersee, care şi-a deschis porţile pentru pasionaţii modelelor modificate ale Grupului Volkswagen. Astlfel, pe lângă variațiile modelelor Volkswagen Golf GTI, Skoda Rapid şi Audi TT, acest concept are în centru un model pe care puţini l-ar fi văzut în „haine” tunate: pick-up-ul Amarok.

Conceptul se numeşte oficial Amarok R-Style şi reprezintă o alternativă dinamică şi complet diferită a unui model cunoscut pentru valenţele sale utilitare. Cu 272 de cai putere sub capotă dezvoltaţi de un motor V6 TDI de 3.0 litri, conceptul promite o acceleraţie 0-100 km/h în doar 7.9 secunde.

Modificările pe care Amarok R-Style Concept le primeşte la nivel vizual fac însă deliciul fanilor mărcii Volkswagen – jante de 22 de inch încălțate în anvelope 295/35 destinate şoselei şi aripi ale căror bosaje sunt exagerate pentru a face loc noilor „pantofi sport” ai modelului german. La acestea se adaugă spoilere noi, ţevi de evacuare cromate, o planşă de bord care iese în evidenţă prin inserţiile din fibră de carbon şi ornamentele angulare, scaune de tip scoică și un subwoofer extra-performant.

Comentarii