lukoil-banenr

Trion SuperCars este compania care lansează primul hypercar de serie în Statele Unite ale Americii. Debutul noului model istoric pentru SUA a avut loc recent într-o atmosferă plină de lux, iar videoclipul acestuia îl puteţi vedea mai jos.

Pilot Autoexpert

Trion Nemesis pretinde a fi primul hypercar produs peste ocean care vine să le facă zile grele concurenţilor europeni. Spre deosebire de rivalii săi, care în mare parte sunt hybride, Trion Nemesis este un adevărat devorator de benzină cu cifră octanică înaltă. Inginerii au înghesuit pe şasiul sportcarului un V8 imens de 9.0 litri volum, twin-turbo, care dezvoltă 2000 de cai putere!

Compania mamă, TSC, va lansa încă din start două versiuni ale noului Trion Nemesis, acestea fiind RR şi IS. Primul va costa 1.600.000 de dolari, în timp ce al doilea va fi o ediţie limitată la numai 10 bucăţi şi va costa 2.2 milioane de dolari! Pe lângă faptul că sunt modele unicate, contra diferenţei de 600.000 de dolari, cel din urmă (IS) vine la ofertă şi cu un pachet de acţiuni în compania americană, în valoare de 2%. Producătorul garantează performanţe uluitoare în cazul ambelor modele şi ne uimeşte cu cifre ca 2.8 secunde pentru un sprint de la zero la prima sută la oră şi o viteză maximă de peste 435 km/h.

Un al treilea membru al familiei TSC va fi modelul Nemesis GT, un roadster al cărui preţ porneşte de la 1.2 milioane de dolari. Decapotabila este dotată cu acelaşi motor, doar că puterea totală a fost redusă la „numai” 1400 de cai putere. Acceleraţia până la 100km/h în cazul GT-ului durează 3.5 secunde, iar cu acceleratorul în podea ajungi să te plafonezi la o viteză maximă de 350 km/h.

Comentarii