lukoil-banenr

Serviciul de Securitate internă a companiei „IZH-AVTO” l-a concediat pe angajatul care a făcut publice primile imagini cu prototipul automobilului Lada Vesta. Despre acest lucru infromează presa rusă care scrie că acesta ar fi principalul motiv al concedierii. Din păcate reprezentanții companiei nu au fost de găsit pentru a confirma informația.

Pilot Autoexpert

Incidentul ar fi avut loc în primul semestru al anului 2015, când în mai multe publicații au apărut primele imagini cu Lada Vesta, în pofida faptului că la uzină proiectul a primit statut de strict secret până la prezentarea oficială. În ciuda restricţiilor impuse, imaginile cu noul model rusesc Lada Vesta au apărut până la urmă pe un blog de specialitate. Acest lucru a fost posibil graţie celor doi angajați IJAUTO care au fotografiat automobilul în favoarea unei remunerări mizere de…200 de ruble.

Surse din interiorul companiei, citate de presa rusească, susţin că bărbaţii au făcut acest gest pentru a obține slavă şi recunoştinţă dar și pentru a împiedica proiectul Lada Vesta…Cea din urmă afirmaţie sună cel puţin absurd oarecum, mai ales că în afară de ruşi, nimeni nu va putea crea o asemenea capodoperă.

Este de precizat că Lada Vesta va fi produsă în serie începând cu data de 25 septembrie anul curent, iar pe site-ul companiei găsiţi chiar şi un countdown timer!

 

Comentarii