lukoil-banenr

Aniversarea a 1.000 de unităţi Tesla Model S

Tesla Model S, berlina electrică a producătorului american, aniversează 1.000 de unităţi produse. Constructorul de automobile a reuşit să-şi crească rapid producţia în ultimele luni, luna octombrie având o cadenţă egală cu primele nouă luni ale anului la un loc. Iniţial, Tesla intenţiona să producă 5.000 de unităţi Model S în primul an de fabricaţie, dar această ţintă nu va fi atinsă până la sfârşitul anului, cu toate că reprezentanţii mărcii nu au făcut nicio declaraţie în această privinţă. Însă, pentru a atinge acest obiectiv, Tesla ar trebui să construiască 2.000 de unităţi pe lună vreme de cele două luni care au mai rămas în anul 2012.

Livrările lui Tesla Model S au început în luna iunie a anului curent. Modelul şi-a atras clienţii atât prin aspectul estetic, cât şi prin spiritul practic, graţie faptului că poate transporta cinci pasageri şi bagajele lor, iar autonomia este suficient de mare pentru a putea fi condusă zilnic.

În prezent, un Tesla Model S are un preţ de pornire de 57.400 de dolari, ceea ce reprezintă echivalentul a 43.700 de euro. Primul Tesla Model S construit este un Signature Series, clientul căruia a obţinut şi o plăcuţă de înmatriculare personalizată, care poartă inscripţia „TSLA S1”.

Comentarii