lukoil-banenr

Aniversarea a 1.000 de unităţi Tesla Model S

Tesla Model S, berlina electrică a producătorului american, aniversează 1.000 de unităţi produse. Constructorul de automobile a reuşit să-şi crească rapid producţia în ultimele luni, luna octombrie având o cadenţă egală cu primele nouă luni ale anului la un loc. Iniţial, Tesla intenţiona să producă 5.000 de unităţi Model S în primul an de fabricaţie, dar această ţintă nu va fi atinsă până la sfârşitul anului, cu toate că reprezentanţii mărcii nu au făcut nicio declaraţie în această privinţă. Însă, pentru a atinge acest obiectiv, Tesla ar trebui să construiască 2.000 de unităţi pe lună vreme de cele două luni care au mai rămas în anul 2012.

Pilot Autoexpert

Livrările lui Tesla Model S au început în luna iunie a anului curent. Modelul şi-a atras clienţii atât prin aspectul estetic, cât şi prin spiritul practic, graţie faptului că poate transporta cinci pasageri şi bagajele lor, iar autonomia este suficient de mare pentru a putea fi condusă zilnic.

În prezent, un Tesla Model S are un preţ de pornire de 57.400 de dolari, ceea ce reprezintă echivalentul a 43.700 de euro. Primul Tesla Model S construit este un Signature Series, clientul căruia a obţinut şi o plăcuţă de înmatriculare personalizată, care poartă inscripţia „TSLA S1”.

Comentarii