lukoil-banenr

Constructorul de automobile sport Ariel, a făcut publice primele schiţe cu un nou model aşteptat să ajungă pe linia de asamblare. De această dată însă, vor lansa un vehicul de teren numit Nomad. 

FLYONE

Aşteptat pentru debut în luna ianuarie a lui 2015, acesta pare a fi primul model din gama companiei care nu este predestinat asfaltului de circuit ci vine să răstoarne munţii cu un schelet rigid, o greutate redusă şi un motor suficient de puternic pentru a escalada obstacolele apărute în cale.

diselok

Ariel-Nomad-2

Chiar dacă este predestinat terenului accidentat, totuşi, noul model împărtăşeşte o bună parte din tehnologiile de construcţie cu fratele său mai mic, Ariel Atom, aici fiind incluse şi instalaţia electrică, structura scheletului dar şi instrumentele de control ale maşinii. „În plus” sunt doar elementele de rigidizare şi de protecţie ale caroseriei, incluse pentru siguranţa pasagerilor, dar şi suspensia de off-road.

În ce priveşte propulsorul, acesta va fi unul de 2.4 litri, la fel de provenienţă Honda, dar despre care, deocamdată nu se ştie nimic.

Comentarii