lukoil-banenr

Începem săptămâna cu un nou video de la cursele de Drag Unlim 500. Şi de această dată oponenţii sunt germani, şi mai nou, fac parte din acelaşi grup VAG. Chiar dacă aceste maşini sunt foarte diferite, nu doar ca aspect ci şi ca preţ de achiziţie, performanţe dar şi popularitate, totuşi, pe pista de Drag, ele împărtăşesc ceva în comun, dorinţa pilotului de a fi primul!

Pilot Autoexpert

Şi cum era şi de aşteptat, ambele sunt modificate de anumite companii de tuning. Iar dacă de Porsche 911 Turbo S s-au preocupat cei de la Gorilla Racing Stinger, prezentând un rezultat final măsurat în 650 de cai putere, atunci TT-ul RS a ajuns pe mâna specialiştilor de la Revo Technik, care au ridicat purerea motorului până la 600 de cai putere.

Vorbim de o diferenţă de aproximativ 50 de cai putere, pe foaie, însă din motive necunoscute nouă, Audi TT RS s-a afişat la start cu doar 540 CP, ceea ce din start a redus drastic din şansele de câştig. Însă, hiar şi aşa, nu vă vom comunica cine este învingătorul acestei curse şi vă invităm să daţi play pe videoclipul de mai jos.

Comentarii