lukoil-banenr

Fiind la ei acasă, atelierul de tuning Aspire Design a decis să adauge un pic de culoare noului Range Rover Sport! Ei bine aceştia nu s-au limitat doar la vopseaua pentru caroserie ci au continuat cu noi elemente de tuning. Ce a ieşit vedeţi mai jos!

FLYONE

SUV-ul britanicilor cu cele mai Sport pretenţii a stârnit imaginaţia multor ateliere de tuning iar Aspire Design se numără printre aceştia. Tunerul a elaborat un kit aerodinamic care aduce o nouă bară faţă remodelată, guri de ventilare de dimensiuni mărite dar şi lumini de zi LED încorporate.

diselok

Adiţional, pe lângă vopseaua de caroserie de un galben ţipător, Aspire Desing a optat şi pentru accente de negru mat, care pun în evidenţă elemente aerodinamice cum ar fi fantele de aerisire de pe aripi. Putem observa şi un set de praguri laterale puţin mai evazate, un nou difuzor pentru bara spate dar şi un eleron pentru hayon. Aşa cum îi stă bine unui Range Rover Sport, englezii l-au dotat şi cu un sistem de evacuare cu patru ţevi pentru finale, dar şi jante imense de 22 de inch în diametru!

Range Rover Aspire Design

Range Rover Aspire Design

Range Rover Aspire Design

Comentarii