lukoil-banenr

Aston Martin a dezvăluit DBS Ultimate pe Internet

Cei de la Aston Martin au ales mediul on-line pentru lansarea versiunii DBS Ultimate, mai exact site-ul oficial. O ediție Ultimate a fost pregătită cu mai mult timp în urmă și pentru modelul Vanquish, înainte ca modelul să fie scos din cataloagele de prezentare și de la vânzare.

Pilot Autoexpert

Un înlocuitor pentru DBS va fi prezentat anul viitor, cu ocazia aniversării centenarului companiei, dar până atunci, a fost introdusă ediția limitată Ultimate. Momentan nu au fost anunțate detalii legate de preț sau de numărul exemplarelor care vor fi fabricate. Nici în privința performanțelor nu au apărut informații oficiale până acum.

Din punctul de vedere al aspectului exterior, Aston Martin DBS Ultimate se distinge printr-o grilă întunecată, are carcasele oglinzilor retrovizoare din fibră de carbon, iar difuzorul și blocurile optice posterioare au fost revizuite. Indiferent că este aleasă versiunea coupé sau Volante, vor fi disponibile trei nuanțe pentru caroserie, denumite Carbon Black II, Quantum Silver și Silver Fox.

Într-un interior în care predomină pielea, inclusiv padelele au fost îmbrăcate în acest material.

Comentarii