lukoil-banenr

Aston Martin AM310, conceptul care prefigurează viitorul DBS

Aston Martin AM310 a debutat la ediţia 2012 a Concorso d’Eleganza. Celebrul eveniment auto are loc în fiecare an în Italia, lângă Lacul Como. Conceptul prezentat de englezii de la Aston Martin este o versiune de preserie a viitorului DBS, spun unele voci. Versiunea de serie a viitorului DBS va primi un alt design, mai multă putere şi un şasiu mai performant. Modelul va prelua o serie de trăsături de la celebrul One-77, anunţă englezii de la Autocar.

Pilot Autoexpert

Oficialii mărcii din Gaydon spun că AM310 Concept este echipat cu un motor V12 de 6.0 litri şi este realizat din fibră de carbon, detaliile despre noul lor concept fiind restrânse. Noua generaţie a lui DBS va folosi şi ea un V12 de 6.0 litri, iar modelul respectiv va avea un şasiu VH perfecţionat. Cei de la Aston Martin vor livra primele unităţi DBS în decursul anului viitor.

Versiunea de serie a viitorului Aston Martin DBS va fi expusă public la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Interiorul noului model rămâne în continuare învăluit în mister, dar cei de la Aston Martin sunt aşteptaţi să utilizeze materialele şi limbajul de design cu care şi-au obişnuit clienţii.


Comentarii