lukoil-banenr

Aston Martin DBS Carbon Edition by Wheelsandmore

Ca de obicei, modificările operate de tunerii germani nu sunt nici dintre cele mai numeroase, dar nici dintre cele mai agresive, însă efectul de admiraţie este unul garantat – atât din punct de vedere tehnic, cât şi estetic.

Pilot Autoexpert

Modelul Aston Martin DBS a cucerit instant publicul devorator de supercaruri datorită formelor sale inconfundabile şi a unor peformanţe de invidiat.

Însă legendarul automobil britanic a ajuns să fie înlocuit de o nouă generaţie a celebrului Vanquish, dar asta nu înseamnă că Aston Martin-ul DBS nu rămâne în continuare unul dintre favoriţii atelierului de tuning Wheelsandmore.

Wheelsandmore aşa cum ne-a obişnuit deja, a pregătit un pachet de tuning nici prea cuprinzător, dar nici prea agresiv, însă cu un efect garantat. Ca de fiecare, specialiştii germani ne încântă privirile cu un set de jante forjate 6Sporz2, ce măsoară în cazul de faţă 21 de inch. Nu lipsesc de asemenea nici pneurile de înaltă performanţă – marca şi modelul Continental Sport Contact 5P, sau suspensia mai joasă cu până la 25 de milimetri, lista cu modificări fiind completată de un plus de putere – aproximativ 40 de cai şi 90 Nm, obţinut în urma instalării unor noi filtre de aer, a unui nou sistem de evacuare echipat cu valve controlabile şi tips-uri rotunde – câte unul pentru fiecare parte.

Comentarii