lukoil-banenr

Aston Martin lansează în vară un model complet nou

Anul acesta, Aston Martin îşi celebrează venerabila vârstă de 100 de ani. Cu ocazia centenarului, constructorul britanic intenţionează să dea naştere unui nou model.

Pilot Autoexpert

Ulrich Bez, preşedintele executiv Aston Martin, a declarat că brandul va expune în vara acestui an un model complet nou. Nu este vorba despre o ediţie specială şi nici despre o versiune limitată a supercarului One-77. Potrivit lui Ulrich Bez, este vorba despre ”un model de referinţă” pentru marca britanică.

Şeful Aston Martin a refuzat să ofere detalii despre surpriza pe care o vom vedea în vară, însă tot mai multe voci susţin că este vorba despre viitorul DB9, un model aşteptat deja de ceva vreme şi anticipat de o serie de fotografii spion. Sportiva ar putea rămâne fidelă tradiţiei Aston Martin, însă există şansa de a vedea un design complet nou, revoluţionar, ce va fi apoi adoptat de întreaga gamă.

Nu există nici detalii despre motorizare, însă sub capota nouă se va afla probabil un motor V12 de 6.0 litri, capabil să dezvolte peste 500 de cai putere, adică suficient pentru a face faţă concurenţei.

Comentarii