lukoil-banenr

 

Aston Martin One-77 doar 17 unități rămase

Pilot Autoexpert

Aston Martin a anunţat că ediția limitată a modelului One-77, ajunge la bun sfârșit, din numarul total de 77 de unități care vor fi vândute au mai rămas doar 17 unități, 60 deja au fost rezervate de marii colecționari. Mai mult de jumătate din cei 60 de clienţi care au rezervat un One-77 au decis să cumpere şi mezinul gamei, micul Cygnet, dezvoltat pe baza lui Toyota iQ.
Supercar-ul britanic Aston Martin One-77 este o expresie supremă a designului şi tehnologiei britanice. One-77 va fi construit din fibră de carbon astfel că mase tota va fi mai puțin de 1500 de kilograme. Va fi propulsat de cel mai puternic motor aspirat normal din lume, o unitate V12, de 7.3 litri, capabilă să ofere 740 de cai putere şi 750 de Nm. Resursele generoase sunt suficiente pentru a garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în 3.5 secunde şi o viteză maximă de 355 de km/h. Cei 740 cai sunt transmiși șoselie prin intermediun punții spate cu ajutorul unei cutii Graziano modificată, similară cu cea care echipează DBS.
Aston Martin intentionează să vândă restu 17 modele One-77 într-un tur de prezentare a supercar-ului pe continentul asiatic, lista destinaţiilor incluzând Japonia, Singapore, Hong Kong, Taipei şi China. Posibil ultima sută de metri a vânzărilor va merge mai greu, din cauza că acest supercar inovator costa 1.4 milioane de euro.

Comentarii