lukoil-banenr

Aston Martin Vanquish Centenary

Pilot Autoexpert

Celebrul constructor britanic sărbătoreşte anul acesta 100 de ani de existenţă cu o versiune specială, închinată fondatorilor brandului: Lionel Martin şi Robert Bamford.

Numită Centenary Edition, versiunea specială debutează iniţial pe noul Vanquish, urmând ca până la sfârşitul anului toate modelele Aston să beneficieze de respectiva echipare aniversară.

Vanquish Centenary primeşte o vopsea specială, aplicată gradual, pentru care a fost nevoie de 68 de ore de muncă în atelierul de vopsitorie – ce înseamnă cu 18 ore mai mult decât ar fi durat procesul normal de vopsire.

La interior, Aston Martin Vaquish Centenary foloseşte pentru scaune, bord şi feţele uşilor pielea Deep Soft de culoare neagră. Este un material exclusivist, întâlnit până acum doar pe hypercarul Aston Martin One-77. Apar noi şi broderia din argint pe tetiere şi cusăturile contrastante de culoare gri.

Aston Martin a placat fiecare automobil cu un număr de identificare, menit să sublinieze exclusivitatea – plăcuţa este din argint, asemeni pragurilor.

Comentarii