lukoil-banenr

Ţi-ai dorit dintotdeauna să fii posesorul unei maşini care suceşte gâturile şi culege sute de priviri? Ei bine, acum ai o şansă unică să devii proprietarul unui Volkswagen Scirocco modificat frumos, pentru numai 10 euro! Cum? Află detalii importante în cele ce urmează şi grăbeşte-te!

Pilot Autoexpert

Tânărul pe nume Victor, actualul proprietar al maşinii din imagini, a decis să organizeze o loterie inedită pentru fanii de automobile tunate. Acesta pune în joc propriul său Volkswagen Scirocco la care a muncit ani buni de zile, dar de la care din motive personale, trebuie să îşi ia rămas bun. Şi pentru că e mult mai distractiv să faci ceva inedit, Victor a decis să organizeze o loterie accesibilă tuturor, la un preţ aproape simbolic. Doar 10 euro! Atât costă şansa Ta de câştig!

În joc vor fi puse 500 de bilete, acest lucru ar însemna că sunt aşteptaţi cinci sute de participanţi. Totuşi, pentru ca minunea să se întâmple sunt şi câteva condiţii care trebuie să se realizeze. Doritorii, achită 10 euro şi primesc tichetul cu numărul de ordine pe care îl vor păstra până în ziua extragerii. Achitarea se face exclusiv în moneda EUR, direct către proprietar sau prin virament (MoneyGram, WesterUnion, ZolotayaKorona, PayPal, etc). Apoi nu îţi rămâne decât să îţi răsufleci mânicile şi să aştepţi ziua cea mare!

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina de Facebook LowHouse.MD.

384c89as-960

584c89as-960

b98c89as-960

Comentarii