lukoil-banenr

Se pare că nu toţi cetăţenii şi automobiliştii din ţară aleg să stea cu mânile încrucişate şi să spere la mai bine. Iată că un grup de şoferi nemulţumiţi de condiţiile tot mai proaste din ţară, anunţă un protest în acest weekend!

Pilot Autoexpert

Motivele sunt mai multe, însă principalele cauze care i-a scos pe cetăţeni din zona de confort, sunt carburanţii care se tot scumpesc, drumurile impracticabile, care nu se mai repară niciodată calitativ şi în termeni şi nu în ultimul rând, proiectul parcării din care edilul capitalei de comun cu alţi consilieri din Primărie, vor să ne fure 25 de ani la rând.

Pe lângă faptul că se vor percepe taxe exasperate pentru parcare, aflaţi că proiectul prevede ca tot din banii noştri, să fie amenajate zeci de mii de locuri de parcare, care mai apoi să fie transmise în gestiune unei companii fantomă, din Austria, înfiinţată abia nu demult şi care timp de 25 de ani să ne taxeze tot pe noi, iar banii respectiv nu vor ajunge înapoi în bugetul capitalei ci în buzunarele cuiva.

Evenimentul a primit şi o pagină de facebook dar din motive încă necunoscute nu poate fi accesată, cel mai probabil că link-ul activ a fost scris greşit. Prin urmare mesajul următor este adresat tuturor „Auto Protest invită pe toți cei nemulțumiți de situația actuală la un marș automobilistic, sîmbătă 08.04.2017, ora 13:00 Podul de la Telecentru!

Comentarii