lukoil-banenr

”Camerele video de supraveghere a traficului și radarele funcționează, deci atenție la viteza cu care conduceți”. Acesta este mesajul transmis de autorități, pe pagina de Facebook Poliția Republicii Moldova.

Pilot Autoexpert

Viață grea pentru șoferi! După ce au fost dislocate tot mai multe radare pe drumurile naționale, dar și în oraș, polițiștii stând la pândă cu radarul, pe străzi ca Mihai Viteazul, pe ambele direcții de mers, iată că și camerele video de supraveghere au revenit în funcție.

Mai devreme, se știa că o bună parte din aceste dispozitive (camere și radare) nu au softul operațional și deci nu mai erau folosite. Însă iată că cineva a remediat problema și acum polițiștii au din nou verde la amenzi.

”Vă informăm că camerele de supraveghere și radarele funcționează, iar Inspectoratul Național de Patrulare al IGP va monitoriza traficul pentru #siguranța_voastră.”

Doar în week-endul trecut, paznicii digitali au înregistrat 1.468 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere, majoritatea fiind depășirea limitei de viteză! Alte încălcări semnalate de aceste camere video sunt încălcarea marcajului rutier, în intersecții sau depășirea liniei STOP.

Aveți grijă stimați conducători auto! Sunt cu ochii pe voi/noi 🙂

Comentarii