lukoil-banenr

La 24 iunie curent, în jurul orei 03:30, un echipaj mixt de patrulare dislocat pentru asigurarea ordinii publice, a observat pe strada Socoleni din capitală cum doi tineri sustrag plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale mașinilor înmatriculate în străinătate.

Pilot Autoexpert

Indivizii de 21 și, respectiv, 27 de ani sustrăgeau plăcuțele de la mașini și lăsau pe parbriz un mesaj în care era indicat un număr de telefon. Proprietarul mașinii urma să-i  telefoneze și să negocieze cu cei doi suma de bani pe care să le-o transmită acestora, pentru a le întoarce plăcuțele.

În momentul reținerii, aceștia au reușit să sustragă plăcuțele de la un Vaz 2111 și un Audi A6, parcate pe străzi diferite. În automobilul celor doi a fost depistat și un minor de 14 ani, care îi însoțea la comiterea infracțiunilor.

Tinerii, unul originar din Dubăsari și celălalt din Stăuceni, au fost reținuți la Inspectoratul de Poliție al sectorului  Râșcani, pentru a fi audiați. Pe numele lor a fost intentat un dosar penal pentru furt. Poliția investighează cazul, pentru a stabili toate circumstanțele acestuia.

sursa: igp.gov.md

Comentarii