lukoil-banenr

Nimic nu este gratis în lumea asta şi cu atât mai mult în Moldova. Iată că de ceva timp nici parcarea de la aeroport nu mai este gratuită! Despre acest lucru informează site-ul de ştiri UNIMEDIA, iar potrivit lor, adminitstraţia aeroportului a decis ca din data de 19 ianuarie, serviciile de parcare să fie oferite doar contra cost. 

Pilot Autoexpert

Vestea bună este că ţi se oferă un răgaz de timp de 15 minute, gratuit, însă ora te costă deja zece lei. Cei care sunt nevoiţi să îşi lase maşina pentru cel puţin 24 de ore, vor avea de achitat 100 lei. Aceeaşi sumă va fi plătită şi dacă automobilul a stat în parcare mai mult de 10 ore.

Dacă mergi în vacanță Aeroportul îţi pune la dispoziție parcarea multietajată, însă preţul nu este negociabil. Prin urmare pentru șapte zile de parcare, veţi plăti…700 de lei. La intrarea pe teritoriul parcării, şoferului i se eliberează un card special, care înregistrează durata staţionării automobilului în parcare, iar la ieşire deja, cardul trebuie introdus într-un aparat care vă afişează suma spre plată.

Bineînţeles că nu veţi putea părăsi parcarea până nu achitaţi „datoria”.

sursa: unimedia.info

Comentarii