Foto Sugestie
lukoil-banenr

O nouate proastă pentru şoferii care sunt în drum spre posturile vamale Palanca şi Tudora. Potrivit site-ului de ştiri jurnal.md, ofiţerii CNA au descins la ambele birourile, dar şi la domiciliile mai multor angajaţi!

Pilot Autoexpert

În urma percheziţiilor au fost reţinuţi 20 vameşi. Potrivit ofiţerului de presă al Centrului Naţional Anticorupţie, Angela Starinschi, ambele posturi vamale au fost închise şi nimeni nu poate ieşi sau intra în ţară, informează sursa.

CNA nu a oferit mai multe detalii referitor la descinderile efectuate. Deocamdată nu se cunoaşte nici care este situaţia cu traficul la aceste posturi.

Directorul General al Serviciului Vamal a declarat următoarele:
„Serviciul Vamal a luat act de acțiunile desfășurate astăzi de CNA și procurorii anticorupție, precum și de reținerea mai multor colaboratori ai instituției. Acțiunea de astăzi are la bază informații și materiale operative furnizate de către Direcția Securitate Internă a Serviciului Vamal.

Ne exprimăm regretul pentru extinderea timpului de așteptare în cele două puncte de trecere a frontierei, provocată de o situație obiectivă. Depunem toate eforturile pentru ca în termenul cel mai scurt să fie fluidizată traversarea vămilor Palanca și Tudora. În acest sens, am dispus să fie adus personal suplimentar din alte ture și, dacă va fi nevoie, vom aduce personal și din alte subdiviziuni.

În ceea ce privește investigația inițiată de organele de anchetă, ne abținem de la orice comentarii până ce operațiunile de astăzi vor fi integral finalizate și vom avea declarații oficiale din partea anchetatorilor.

Serviciul Vamal a sprijinit atât  operațiunea de azi a procurorilor anticorupție, cât și acțiunile premergătoare acesteia.”

Comentarii