lukoil-banenr

Ministerul Afacerilor Interne informează că începând cu data de 4 august curent s-a început procesul de verificare metrologică a radarelor instalate în 33 de intersecții din mun. Chișinău.

Pilot Autoexpert

Procedura de verificare metrologică este una obligatorie, fiind stabilită prin procedura aprobată de legislația națională, în scopul asigurării prestării serviciilor de calitate în domeniul dat prin efectuarea măsurării cu precizie a vitezei mijloacelor de transport.

Din 10 august al acestui an sistemul de măsurare al vitezei va fi funțional în întregime, se mai arată în comunicatul de presă al MAI.

Ministerul Afacerilor Interne intervine cu rugămintea către cetățeni să respecte prevederile Regulamentului circulației rutiere și să nu cadă pradă speculațiilor venind împotriva bunei funcționări a sistemului de monitorizare video. Dincolo de amenzi, respectarea circulației rutiere este garanția securității vieții!

Amintim că în urmă cu ceva timp, cititorii AutoExpert.MD au fost informaţi într-un postare despre faptul funcţionarea camerele video de supravhegere a fost sistată pe motiv că acestea nu au trecut controlul metrologic.

sursa: MAI

Comentarii