lukoil-banenr

Începând cu ziua de astăzi, 3 august și până la data de 30 septembrie, se suspendă traficul rutier pe străzile Mitropolitul Dosoftei, Henri Coandă și Ion Creangă, tronsonul cuprins între Calea Ieșilor și Mihai Viteazu și îngustarea parțială a tronsonului cuprins între străzile Coandă Henri și Bucuriei!

Pilot Autoexpert

Serviciul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare anunţă că restricțiile de circulației au loc în legătură cu executarea lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice.
În acest context, INP solicită șoferilor să circule cu maximă atenţie, să ocolească această porțiune de drum, să respecte indicatoarele rutiere instalate în zonă și să se deplaseze pe străzile adiacente.

Există „riscul” ca în viitorul apropiat să avem şi drumuri mai bune, aşa cum mai multe străzi din Chişinău sunt în prezent reparate, sau mai bine zis cârpite. În aceste condiţii, aţi observat probabil şi dvs, că traficul a devenit infernal, sperăm însă că lucrurile vor reveni la normal în viitorul apropiat. Îmi pun speranţa că şi strada V. Alecsandri să fie finisată într-o bună zi ca să nu mai facem slalom printre obstacole.

 

Comentarii