lukoil-banenr

Dacă e prea cald afară, avem accidente pe fon de caniculă, mai dă o ploiţă, din nou accidente că lumea uită să îşi adapteze stilul de condus la condiţiile meteo, iar acum Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunţă cod galben de îngheţuri pentru toată ţara.

Pilot Autoexpert

Conducem prudent, frânăm uşor şi reducem viteza, vedeţi că ne aşteptă temperaturi foarte scăzute. Este cazul să ne amintim şi de primile lecţii de la şcoala auto, să ţinem cont de faptul că după toamnă vine iarna, astfel avem timp suficient să ne acomodăm. Începând de miercuri şi până sâmbătă la suprafaţa solului sunt prognozate îngheţuri de până la minus două grade!

Faceţi rezerve de combustibil în automobile, verificaţi profilul anvelopelor, nu uitaţi să înlocuiţi şi soluţia de spălat parbrizul, cu una rezistentă la temperaturi joase, iar dacă în circuitul motor aveţi apă în loc de antigel, atunci o vizită la service e mai propice ca niciodată.

Ziua va fi mai cald, maximele vor oscila între 14 şi 16 grade iar noaptea nu vom avea mai mult de 10 grade. Abia spre sfârşit de septembrie în prag de tranziţie cu luna octombrie, temperaturile vor urca încet până la 22 de grade ziua, informează protv.md.

3674781

Comentarii