lukoil-banenr

Stimaţi şoferi şi conducători auto, avem o noutate proastă pentru voi, adică pentru noi toţi. Comisia Naţională a Pieţei Financiare, în frunte cu toţi burduhoşii nesătuli, a decis să scumpească poliţele de asigurare obligatorie auto! Despre acest lucru ne informează site-ul de ştiri ProTV, iar motivul, ca întotdeauna este unul extrem de putred!

Pilot Autoexpert

Pentru că moşul nu a venit anul acesta la toţi, din lipsă de resurse financiare bineînţeles, Comisia Naţională a Pieţei Financiare, a decis să rezolve această problemă scumpind ce a mai rămas în ţara asta, asigurarea auto obligatorie! Din informaţiile furnizate de către ProTV, aflăm că proiectul este deja pregătit şi că săptămâna viitoare se va anunţa data exactă (când) dar şi cu cât se va majora poliţa RCA.

Evident că se face pe final de an, pentru că ştiţi voi, nimeni nu mai protestează în ajun de sărbători, că e prea mare cheful moldovenilor şi nici după sărbători nu îşi mai aminteşte nimeni, respectiv, proiectul va rămâne în vigoare şi noi toţi vom plăti mai mulţi bani din aceleaşi salarii mizere. Asta bineînţeles dacă vom pleca iar capul.

Iar asiguratorii estimează că ar fi vorba de o majorare de preţ cu circa 20-30% sau chiar 40%! Vi se pare mult? Păi aflaţi că este strict necesar, pentru că, cităm, „pierderile înregistrate de companii sunt foarte mari!”

sursa: protv.md

Comentarii