lukoil-banenr

Avem un anunț important pentru tinerii care vor să susținută examenul auto și vor să o facă în regim ”urgent”. Acum nu o vor mai putea face fără o programare prealabilă în online!

Pilot Autoexpert

Programările la urgență pentru proba teoretică și practică la examenul de obținere a permisului de conducere în cadrul Secției calificare a conducătorilor auto mun. Chișinău se fac, începînd cu data de 20 aprilie, exclusiv online.
Decizia a fost aprobată printr-un ordin de către directorul Agenției Servicii Publice (ASP), Sergiu Railean, citat de Moldpres, via Breaking News-Moldova.

Candidații pot beneficia de Serviciul „Programarea urgentă la examenul de obţinere a permisului de conducere” accesînd pagina webwww.programari.registru.md sau prin intermediul paginii oficiale a Agenției www.asp.gov.md.Perioada maximă de programare urgentă la examen în cadrul Secţiei calificare a conducătorilor auto Chişinău nu poate depăşi trei zile.

Costul serviciului este de 300 de lei.

Totodată, la proba practică sînt admise doar persoanele care au susținut cu succes examenul teoretic. Cei care au obținut calificativul „respins” pot susține un nou examen numai după o perioadă de cel puțin cinci zile calendaristice, pentru proba teoretică, și zece zile calendaristice pentru proba practică.

Comentarii