lukoil-banenr

Ce a făcut șoferul acestui BMW întrece orice limite ale cruzimii. După ce a lovit un mortal un biciclist, a pus cadavrul în portbagaj și a incendiat automobilul pentru a ascunde urmele accidentului cumplit. Din fericire la scurt timp atât șoferul cât și fratele său au fost reținuți de organele de poliție.

Pilot Autoexpert

Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 17:10, în satul Ciocîlteni din raionul Orhei. La Unitatea de Gardă a Inspectoratului de poliție Orhei a parvenit un apel telefonic de la un bărbat care a informat poliția că pe o stradă din satul Ciocîlteni, s-a produs un accident de circulaţie, fiind tamponat un ciclist, iar şoferul automobilului a părăsit locul accidentului. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că, pe traseul M2 “ Chișinău – Soroca”, suspecții, conducând automobilul de model „BMW” au tamponat un biciclist. Apoi au urcat victima în portbagajul automobilului și ajungând în câmpul dintre satele Morozeni și Breanova, au incendiat automobilul cu tot cu victimă după care au părăsit locul faptei.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 53 de ani. Graţie intervenţiei prompte a poliţiştilor, în mai puțin de 2 ore suspecții au fost reținuți. Aceştia s-au dovedit a fi doi frați, de 23 şi respectiv 28 de ani, locuitori ai satului Ciocîlteni, consăteni de-ai victimei. Audiaţi de oamenii legii, aceştia şi-au recunoscut vina.

De menţionat şi faptul că pe parcursul ultimilor ani, suspecții erau în relaţii de conflict cu victima. Polişiştii au documentat mai multe plângeri depuse reciproc, ambilor fiindu-le întocmite mai multe procese contravenţionale. Medicii legişti urmează să stabilească acum dacă decesul victimei a survenit în urma accidentului rutier sau incendierii acesteia. Bănuiţii sânt reţinuţi pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiți vinovați, aceştia riscă de la 12 la 20 de ani de închisoare sau detențiune pe viață.

Comentarii